Informatiebalie

Bij de informatiebalie kunt u informatie verkrijgen over de Historische Collectie B&T en over andere militaire musea. Er is altijd een vrijwilliger aanwezig die u verder kan helpen en al uw vragen kan beantwoorden. Ook kunnen wij voor u een rondleiding verzorgen of u kunt zelfstandig door de collectie wandelen door gebruik te maken van de collectiegids met uitgebreide informatie over de tentoonstelling.

Bij de informatiebalie zijn tegen een geringe vergoeding diverse militaria te verkrijgen, zoals boeken, tijdschriften, publicaties, emblemen, tegeltjes, schildjes, onderscheidingen, enz., eigenlijk teveel om op te noemen. Kom gerust eens een kijkje nemen in ons uitgebreid assortiment. Met uw aankoop steunt u de Historische Collectie Bevoorradings- & Transporttroepen.

Merchandise VVRB&T

De informatiebalie van de HCRB&T is ingericht als verkooppunt voor merchandise van de Veteranen Vereniging Regiment Bevoorradings- & Transporttroepen. Hier kun je tegen contante betaling (pinnen is helaas (nog) niet mogelijk) je merchandise aanschaffen.

Wil je echter merchandise thuis laten bezorgen dan kun je een bestelling plaatsen door het onderstaande Bestelformulier merchandise VVRB&T (Excel-bestand) te downloaden en op te slaan voor je eigen administratie. Het ingevulde bestelformulier kun je dan mailen naar het E-mailadres zoals aangegeven is op het bestelformulier. Het verschuldigde bedrag dien je over te maken op het IBAN-nummer: NL71 INGB 0007 7216 88 ten name van Vereniging Veteranen Regiment B&T, onder vermelding van bestelling + datum + naam

De artikelen worden verstuurd of kunnen worden opgehaald nadat de betaling heeft plaats gevonden.

Bestelformulier merchandise VVRB&T