Historische Collectie B&T gesloten voor publiek.

02/02/2021

De regering heeft de huidige lockdown verlengd in verband met de corona-crisis. Dit houdt voor de Historische Collectie Bevoorradings- & Transporttroepen in dat het Museumpark Logistieke Dienst tot nader order gesloten zal blijven voor publiek. Geplande vergaderingen kunnen vooralsnog gewoon doorgang vinden, mits men zich houdt aan de bekende regels en de aanwijzingen van de vrijwilligers. U dient zich ook in te schrijven op de speciale bezoekerslijst op de tafel bij de ingang van de HCRB&T. Bij verplaatsingen binnen de HCRB&T is het dragen van een mondkapje verplicht.

Museumweekend (24/25 april) vervalt

In verband met het sluiten van de musea a.g.v. de corona-maatregelen van de regering en Defensie zal dit jaar ook het Museumweekend (24/25 april) bij de Historische Collecties Logistieke Dienst komen te vervallen.