Afscheid en Bevordering

17/11/2022

Op personeelsgebied gebeurt er natuurlijk altijd wel wat binnen ons regiment. En soms zijn dat bijzondere gebeurtenissen. Zo was afgelopen vrijdag de receptie ter ere van het Functioneel Leeftijdsontslag van de kolonel Paul Elverding in Stroe. In een zeer gezellig samenzijn met vrienden en collega’s en natuurlijk echtgenote Anja en zoon Fin, namen we formeel afscheid van Paul. Namens het regiment heb ik Paul bedankt voor zijn inzet (meer dan 40 jaar) binnen voor het regiment. Erg blij ben ik dat hij zijn wervende kracht in gaat zetten voor de stichting Vrienden van het Regiment B&T en dus eigenlijk geen echt afscheid nemen. Hier hebben we uiteraard op getoost!!

Maandagmorgen op het appel van de SIVO bevorderde ik de Sergeant Majoor John Verwoerd tot adjudant. John is (nu formeel) de functie van instructeur bij het Instructiepeloton Verdere Vorming toegewezen, waaraan de adjudantsrang gekoppeld is. Als speciale gasten mocht ik zijn dochter Senna en zijn oud commandant majoor Fred en goede vriend en kapitein Joost welkom heten. Senna hielp mij bij de bevordering en vond het absoluut niet erg om de stippen bij haar vader nat te maken. John, van harte gefeliciteerd.

    ​​  ​​​​​  

Vrienden van het Regiment