Veteranendag 2023

25/06/2023

Een trotse RC en RA kijken terug op een fantastische Veteranendag. De geweldige organisatie, de indrukwekkende opening in de Koninklijke Schouwburg, de aansluitende medaille uitreiking en het steeds groter wordende defilé waren belangrijke ingrediënten. Maar de warme kameraadschap die er vanaf spatte, en waar het in mijn ogen om gaat, maakte deze dag ( met behulp van het mooie weer) tot een onvergetelijke. Veel dank voor de vrijwilligers binnen ons regiment die er vele uren in hebben gestoken om alles goed te laten verlopen!! Jeroen en Marc, Chapeau!! Jan en Paul: perfecte uitvoering van het defilé en natuurlijk onze drie marketensters: zo gaaf dat jullie dit doen!!! En last but not least voor alle deelnemers aan dit defilé een diepe buiging!!! Top hoe er weer gezongen is en ons regimentslied door de tent galmde. Voor hen die er om welke reden niet bij konden zijn, volgend jaar in de herkansing. En hopelijk is er dan voor de matige bier- logistiek een oplossing gevonden . Of misschien moeten we dat zelf maar organiseren 😉. Dank allemaal voor deze fantastische dag!!!En gelukkig hebben we de foto's nog.

Fotos van de dag

Vrienden van het Regiment