Wisseling van de wacht

08/07/2023

Het regent wisselingen van de wacht deze maand, na de stokoverdracht bij 110 Tcie, waren zowel de commandant als de CA van 120 Deployment Compagnie aan de beurt om letterlijk en figuurlijk het stokje over te dragen aan hun opvolgers. Tijdens een stijlvolle en warme ceremonie droeg adjudant Barry de CSM stok over aan SM Eddie en de majoor Bart de Compagniesvlag over aan majoor Dennis. Barry en Bart hebben het fundament van de compagnie neergezet en aan hun opvolgers de schone taak het huis af te bouwen. Beiden beloofden dit met hart en ziel te gaan doen. Bij de gezellige samenkomst hierna earen er lovende woorden ( en een rondje roasten in de ring) voor de vertrekkende ciesleiding en natuurlijk aanmoedigingen voor het nieuwe duo.
Uiteraard werd er een toost uitgebracht op het regiment en de compagnie!
Bart en Barry, dank voor jullie inzet en betrokkenheid bij het regiment en Dennis en Eddie heel veel succes en plezier toegewenst!
B&T all the way


RC

Overige Foto's

Vrienden van het Regiment