RA overdracht 31 aug 2023

02/09/2023

We hebben een nieuwe Regimentsadjudant !

Donderdagmiddag 31 augustus is Barry de Jon geïnstalleerd als onze nieuwe RA. Op Logistieke Ereplein droeg Adjudant Hans Berkers na ruim 2 jaar letterlijk en figuulijk het stokje over aan adjudant Barry de Jong ten overstaan van directe familie, vrineden en vele collega's.

Tijdens de mooie feestelijke ceremonie met ons vaandal ingetreden en het fanfarekorps bereden wapens, dankte ik Hans voor al zijn inzet en toewijding om de saamhorigheid binnen ons regiment te bevorderen en blikte natuurlijk terug op de twee hoogtepunten gedurende Hans zijn RA-schap: de uitreiking van het vaandelopschrift vorig jaar in Den Haag en natuurlijk de unieke reis die we met een afvaardiging van ons regiment maakten naar indonesië.

Bij de receptie wer Hans bedankt voor zijn enorme inzet gedurende zijn RA-schap en er werden nog wat aardige anekdotes over zijn perionde als RA verteld. 

Het feit dat vele collega's afscheid kwamen nemen van Hans en de goed gevulde cadeautafel, zegt genoeg over de verdiensten van Hans. 

Namens het hele regiment dank ik Hans nogmaals voor alles wat hij voor ons regiment heeft betekend en zeker nog zal betekenen. 

Voor Barry geldt natuurlijk dat we hem veel succes wensen en hem alle vertrouwen geven voor deinvulling van deze eervolle functie.

En deze funcite uivoeren is niet eenvoudig als er geen thuisfront is die hier achter staat. Echtgenote Rine van Barry en Stphanie, de partners van Hans, ontvingen natuurlijk een mooie bos bloemen als dan en aanmoediging. 

B&T All the Way 

RC

Vrienden van het Regiment