Het regiment dankt haar vrijwilligers!!!

13/12/2023

Afgelopen maandag waren ruim 80 vrijwilligers (inclusief partners aanwezig bij de afsluiting van het regimentsjaar 2023 waar de RA en ik de vrijwilligers bedankten voor hun inzet afgelopen jaar.

De regimentsleiding zou zonder deze enthousiaste groep mensen de diverse taken, zoals bevordering van de saamhorigheid, traditiehandhaving, geschiedschrijving en zorg voor haar veteranen en post-actieven niet kunnen uitvoeren.

Tijdens de inmiddels traditionele afsluiting van het regimentsjaar mocht ik speciaal Martine bedanken en belonen met mijn Commanders-coin met oorkonde voor 12 jaar inzet als marketentster. Ook mocht ik nog een stukje achterstallig onderhoud van de organisatie goedmaken. Marco Tessers heeft begin deze eeuw de dienst verlaten maar had nog recht op zijn medaille voor 12 jaar eerlijke en trouwe dienst. Hij heeft er even op moeten wachten, maar ik had maandag de eer om de bronzen medaille bij hem op te spelden, te midden van zijn collega vrijwilligers.

De gezellige avond vond plaats in het voormalige Officierscasino dat weer in kerststemming was omgetoverd en werd weer voortreffelijk verzorgd door de vrijwilligers van de  Stichting 43 Bevocie.  Veel dank voor ieders inzet het afgelopen jaar en wij vertrouwen erop dat we hier komend jaar weer van mogen genieten.

RC

Vrienden van het Regiment