zilveren medaille voor CSM van 110 Transportcompagnie

28/01/2024

Vrijdag 26 jan 2024  kreeg de CSM  van 110 Transportcompagnie de zilveren medaille voor 24 jaar eerlijke trouwe en langdurige dienst. Sergeant Majoor Patricia ontving deze medaille tijdens een nette kleine ceremonie, tussen de ochtendbuien door. Onder het oog van haar directe familie, haar partner en de collega's van de  compagnie en het regiment, spelde Commandant B&TCo, kolonel Peters haar de medaille op en roemde haar inzet en belangrijke rol als moeder van de compagnie. Dat ze als manschap op 17 jarige leeftijd startte ipv direct naar de KMS te gaan, heeft haar gevormd tot de senior onderofficier die ze nu is. De brede ervaring bij de geneeskundige troepen, de Infanterie en het OTCLog waar ze onderofficieren en officieren heeft opgeleid, zet ze zich altijd in om anderen beter te maken. Patricia is legpenninghouder van ons Regiment en was de drijvende kracht achter de planning en inzet voor de marketentsters. Patricia, van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!!

Op jou en het Regiment!

B&T all the way!!

RC

Vrienden van het Regiment