Regiment komt naar je toe 30 jan 2024

01/02/2024

Het regiment komt naar je toe!!!

Met de eerste Regioborrel voor al het B&T personeel in Den Haag, trapten we de serie regioborrels in het land af. Om de saamhorigheid binnen het regiment te bevorderen en elkaar ook eens te zien buiten het gewone werk om, en natuurlijk om het regimentsnieuws met jullie te delen, organiseert de regimentsleiding een borrel met hapje bij de (niet reguliere B&T eenheden)  verspreid over het land en daarbuiten. Gisteren dus in Den Haag op het Complex Plein Kalvermarkt. Hoewel de ruimte zeker geschikt was voor 100 man, waren er slechts 9 aanwezig, maar ondanks dit aantal, voldeed deze bijeenkomst  volledig aan de doelstelling. Gezellig, onder ons, een borrel drinken en met elkaar praten over diverse onderwerpen. En hoewel de Haagse Tijgers onder 1 dak werken, komen ze elkaar niet vaak tegen en was het dus een gezellig klein reünietje.

Uiteraard brachten we een toost uit op het regiment,. Helaas was de RA niet aanwezig. Hij was op het zelfde tijdstip op vlb Eindhoven en daarom is spijtig genoeg het regimentslied niet gezongen. Volgend jaar wordt dit uiteraard hersteld en het aantal minimaal verdubbeld!!

B&T All te way!!!

RC

Vrienden van het Regiment