Terugkeerdag 2024 Officeren en Onderofficieren

13/03/2024

Vorige week was de eerste terugkeerdag van ons regiment voor officieren en onderofficieren die een jaar geleden met (leeftijds-) ontslag zijn gegaan. Met 18 deelnemers was de opkomst zoals gehoopt. De bedeling was om te zien hoe het iedereen vergaat na een jaar het pak te hebben uitgetrokken. Hoe is het bevallen, waar kan de organisatie of het regiment iets (meer) in betekenen, en ook andersom…hoe kunnen de nieuwe post-actieven iets voor het regiment doen. De VVRB&T, het Bureau Geschiedschrijving en de stichting Historische Collectie, nodigden de gasten hiertoe uit met een pitch, vertelden wat zij zoal doen en waar ze nog mensen voor zoeken. Uiteraard zongen we gebroeder/zusterlijk ons regimentslied waarna onze RA een toost uitbracht op alle aanwezigen en op het Regiment!. De nazit met borrel en hapje was gezellig en de reacties waren zeer enthousiast!

In september is de volgende terugkeerdag voor regimentsgenoten die in de eerste helft van 2023 met ontslag zijn gegaan. Ze worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd!

B&T All the way!!!

RC

Vrienden van het Regiment