Regimentsdiners 2024

31/03/2024

Twee prachtige avonden waar ons regiment zich van haar beste kant liet zien. Het diner voor onderofficieren op donderdag en voor officieren op vrijdag trokken ruim meer dan 400 trotse regimentsgenoten. Keurig gekleed in het GLT of Avondtenue en uiteraard weer in Stroe , 'home of the logistics'. Het team van Erik Beumer serveerde ons weer een heerlijk diner op mooi gedekte tafels!! Veel enthousiasme, jong en oud door elkaar, prima ambiance, lekker muziekje en veel blije gezichten. Twee mooie reunie-avonden  waar veel is gelachen, omhelsd, sterke verhalen verteld en bovenal onze kameraadschap getoond. Het wordt elk jaar beter! Als je er niet bij was heb je wat gemist. Volgend jaar misschien?

Op vrijdag ontving de bgen b.d. Toine Beukering op voordracht van de Regimentsraad uit handen van de RC de REGIMENTSHANDDRUK vanwege zijn jarenlange bevlogenheid en verbindende factor binnen ons regiment. Hulde!!

En bij het zingen van ons regimentslied kregen we klachten vanuit Garderen wegens geluidsoverlast!! B&T all the way!

Een zeer tevreden RA en RC!  Zie foto's Regimentsdiner Onderofficieren en Officieren

Zie foto's Regimentsdiner Onderofficieren en Officieren

Vrienden van het Regiment