Vrijheid 5 mei Wageningen

06/05/2024

Na herdenken volgt het vieren. Vieren van de vrijheid, het grootste goed. De vrijheid waarvoor militairen willen vechten, juist omdat het een groot goed is. Velen van ons hebben meegestreden om de vrijheid voor anderen te verkrijgen. En dat maakt ons bijzonder. Wij gaan door waar anderen stoppen en daar mogen we trots op zijn.

Twee detachementen van ons regiment (VVRB&T en de veteranen vereniging van 1 (NL/ BE) UN Transportbat) en vele regimentsgenoten bij de diverse andere detachemdnten liepen daarom trots mee met het defilé in Wageningen. Fantastisch weer te zien dat we de saamhorigheid uitdragen naar het Wageningse publiek dat zoals elk jaar weer voor een warm welkom en luid applaus zorgt.

Uiteraard zongen we met zijn allen ons Regimentslied en toosten we op onze vrijheid en op het regiment.

B&T all the way!!

Trotse RC

video  

 

Vrienden van het Regiment