Het Regiment komt naar u toe Breda

26/05/2024

Dit keer naar de regio West Brabant. Op het kasteel van Breda waren we met ongeveer 25 (toekomstige) regimentsgenoten en  in de Granaattoren bijeen. Het contacthouden en verbinding zoeken met elkaar is voor een groot regiment als het onze erg belangrijk. Dit doen we door saamhorigheidsborrels te organiseren in de diverse regio's. Goed dat onze B&Ters werkzaam op de KMA en bij het KCT alsmede onze jonge (en wat oudere:) cadetten er waren en contact met elkaar zochten. De RC sprak over het belang van deze borrels en informeerde ieder over de rol en taak van het regiment en hoe dat ten uitvoer wordt gebracht. Het was een gezellig samenzijn, waarbij met goed volume ons regimentslied werd gezongen en natuurlijk een toost met ons Palmpitje werd uitgebracht. Op het Regiment!

RC

  

Vrienden van het Regiment