Regio borrel Schaarsbergen

06/06/2024

Afgelopen week is @11bevoorradingscompagnie gastheer/organisator geweest van de regio borrel van het regiment bevoorrading en transport. Deze borrel is voor alle leden van het regiment die op de kazerne SCHAARSBERGEN werken en uiteraard de nabije omgeving.

Tijdens dit moment heeft de regiment commandant een korte terugblik met de mensen gedaan en ook een vooruitblik voor het regiment.

Na deze toespraak heeft de regiment adjudant Barry namens het regiment een aantal seals in het zonnetje gezet met een certificaat en daarbij horende coin voor de uitvoering van het zijn van de draagploeg voor de begrafenis van een oud C-11 Bevocie.

Afgesloten door de RA met uiteraard het regiment lied en een palmpit is  vervolgens de cocktail/ mocktail bar van onze SMO geopend en is het feest los gebarsten.

Vrienden van het Regiment